Een eigen huis in de Algarve,
een slimme investering in je toekomst.

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een aanvulling of alternatief voor de traditionele pensioenregeling. Als ondernemer ben je zelfs volledig verantwoordelijk voor jouw eigen oudedagvoorziening. Door de tegenvallende resultaten van sommige pensioenfondsen zijn velen het blinde vertrouwen hierin kwijtgeraakt. Wie geeft je de zekerheid dat fondsen de resultaten behalen die ze beloven? Sparen dan maar? Dat is door de lage rentestand ook niet meer rendabel. Maar om nu alles in een oude sok te stoppen...

Het liefste investeer je geld in iets dat ook direct rendement oplevert en waarin je zelf invloed hebt. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor hun geld te beleggen in (vakantie) woningen (in het buitenland) als een vorm van alternatief pensioen.

Misschien denk je dat je heel veel spaargeld moet hebben om een woning in het buitenland te kunnen kopen. Maar er zijn ook andere manieren van financiering mogelijk via de bank. Zo bouw je vermogen op terwijl je kosten worden afgedekt door middel van huuropbrengsten. Tegelijkertijd kun je ook zelf genieten van je huis wanneer het jou uitkomt. Want waarom wachten tot je pensioen!? Je leeft nu!

Algarve Residence werkt als vastgoed assistent in de Algarve. Een persoonlijke assistent die je assisteert bij alles wat te maken heeft met of rond je nieuwe woning in de Algarve. Ook als je permanent in Portugal wilt vestigen kunnen wij je ondersteunen. Kortom, jij bepaalt wat je wilt, wij voeren het voor je uit en waar nodig adviseren we je. Je hoeft dus geen vastgoedexpert of Algarve kenner te zijn om deze stap weloverwogen te maken!